Веб страни кои продаваат

го градиме и одржуваме темелот на вашиот бизнис

Промо цени на веб страни од 1 1 1 € со вклучен хостинг и домејн за 1 година

Наши услуги

Постојано се грижиме за вашата веб страница, на ист начин како за својата, за таа да биде активна и во постојана комуникација со постоечките и новите клиенти.

Со нашите 6 сервиси за вашата веб страна немате грижи и обврски за неа. Ваше е да го работите вашиот бизнис, а наше е да се погрижиме веб страната да Ви донесе купувачи.

Комбинираме техничко знаење и знаење за современ дигитален маркетинг за да имате резултати од вашата веб страна.

Анализа на веб страна

Подобрување на веб страна

Одржување на веб страна

Преработка

Онлајн продажба

Хостирање

INTUITIVE BUILDER

PREMADE ITEMS

CODING FREEDOM

Design Reinvented

Секогаш испорачуваме и повеќе од договореното.

Редовно правиме промоции и подаруваме.

Проверете што е актуелно денес за вашиот бизнис.

What you see is what you get

No skills or coding required

No more buffering - it's lightning fast

Startup


€ 311

/ еднократно


За мали и start-up компании, со потреба за основна промоција на брендот, производите, услугите, контакт формулар. Компании со ограничен - основен буџет за инвестиција во интернет маркетинг.

 • Веб страница на 1 јазик со стандардни страни: за нас, производи, услуги, контакт формулар, фото галерија
 • Неограничен број на фотографии, текстови, видеа
 • Дизајн: готова подлога - избирате од 3 предложени
 • Основна SEO оптимизација

Дополнителни можности (доплата):

 • надградба со е-продавница
 • надградба со софтвер за сопствен емаил маркетинг
 • додавање на дополнителни јазици
 • дополнителен број на страници
 • водење на профили на социјални медиуми
 • креирање на дизајн на веб страница според желба или претходно изработен дизајн

Dynamic


€ 611

/ едонкратно


За компании со план за интернет маркетинг, продажба преку интернет, email маркетинг. За оние кои имале или имаат веб страници, а не се задоволни од резултатот - страницата е непосетена, без остварени бизнис контакти. Или пак со застарен дизајн, неможност за надградба на функционалности.

 • Веб страница на 1 јазик со стандардни страни: за нас, производи, услуги, контакт формулар, фото галерија
 • Неограничен број на фотографии, текстови, видеа
 • Неограничен број дополнителни страници
 • Дизајн: готова подлога - избирате од 3 предложени
 • Интегриран софтвер за сопствен емаил маркетинг
 • Изработка на дизајн за newsletter
 • Основна SEO оптимизација

Дополнителни можности (доплата):

 • надградба со е-продавница
 • фотографирање на производи и простории на компанијата
 • пишување на текстови за веб страницата
 • водење на профили на социјални медиуми
 • додавање на дополнителни јазици

Full


€ 1211

/ еднократно


За секој бизнис кој е сериозен во својата намера за своја присутност на интернет, преку динамична и атрактивна веб страница, со интегрирани алатки за социјален маркетинг, email маркетинг, е-продавница.

 • Веб страница на 2 јазици со страници според претходно утврдена структура.
 • Неограничен број на страници
 • Неограничен број на фотографии, текстови и видеа
 • Неограничен број на напишани текстови 
 • Дизајн: готова подлога - избирате од 5 предложени
 • Интегриран софтвер за сопствен емаил маркетинг
 • Изработка на дизајн за newsletter
 • Интегриран софтвер за е-продавница со неограничен број на категории и производи, со внесени 20 производи, поврзан со процесор за купување со картичка
 • SEO оптимизација
 • 1 месец водење на профили на социјални медиуми (Facebook, Instagram)

Дополнителни можности (доплата):

 • изработка на оригинален графички изглед на веб страницата
 • обука за ажурирање на соржините на веб страницата
 • изработка и реализација на стратегија за дигитален маркетинг