//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
Ние сме една интересна
Веб дизајн заедница

Денес е лесно да се појавиш на Интернет. Како да успееш е друга приказна. Потребно е нешто повеќе од убава веб страна за да се истакнуваш на интернет. Online маркетинг решенија. Солиден веб дизајн кој ќе донесе повеќе клиенти како и современ маркетинг план, е успешната комбинација.

//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
Да почнеме
//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png

Маркетинг

Користиме стратешки маркетинг тактики кои се покажале дека успеваат.

Развој

Покрај готови веб дизајни, користиме и современи програмски алатки.

Веб дизајн

Моќен веб дизајн којшто ќе ве истакне помеѓу вашите најголеми конкуренти.

SEO оптимизација

Оптимизација на веб страната е наш приоритет при изработка на истата.

Електронска трговија – Ecommerce

Создаваме електронска продавница користејќи модуларна платформа.

Брендирање

Солидна бренд стратегија и лого помага во препознавање на твојот производ.

Стратегија

Стратегија

Ќе ја анализираме твојата конкуренција и целен аудиториум. Откриваме што функционира во твојата online индустрија и потоа дизајнираме веб страна.

Дизајн

Дизајн

Избор на бои, изглед, концепт и стил. Ќе го оживееме твојт бренд на Интернет, креирајќи врвен дизјан, уникатен и создаден само за тебе.

Развој

Развој

Твоите идеи ќе ги претвориме во реалност. Додека работиме на товјата веб страна, истата ќе биде поставена на сервер достапен и на тебе. Така ќе може да го следиш процсот во „живо“.

Поддршка

Поддршка

Во овој чекор одиме во „живо“. Дизајн, маркетинг и одржување - ќе може да те следиме во секој чекор додека твојата веб страна живее на Интернет.

//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line2.png
//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
Маркетинг на социјални медиуми

Се фокусираме на дигиталниот маркетинг на вашиот бизнис со максимална посветеност на резултати. Ова е нашиот основен концепт со кој секогаш испорачуваме задоволство, доверба, лојалност, интегритет и база за раст за секој наш клиент.

Анализа

Анализа

Го анлизираме вашиот дигитален маркетинг - каде сте денес, колку инвестирате а колку добивате, што прави конкуренцијата, која е вашата публика, кој е твојот купувач... Живееме со вашиот бизнис, лојално и одговорно. Го учиме минатото, заедно ја создаваме заедно.

Креираме

Креираме

Го креираме темелот и го надградуваме онлајн присуството. Основната цел на дигиталниот маркетинг е правилна комуникација со лојалните купувачи, привлекување на нови купувачи и одржување на препознатливост преку надградба на вредностите на брендот. Секој онлајн комуникациски канал е важен. Миксот од правилно избрани канали со добро осмислена и реализирана комуникација, е гаранција за подобра продажба и раст на бизнисот.

Вредности

Вредности

Заедно ги создаваме вредностит. Нашата посветеност на долгорочни бизнис релации со клиентите е взаемна гаранција за продуктивна и квалитетна соработка која се базира на создавање на вредности лесно препознатливи за купувачите.

Побарајте не

Консултации: 071.591.351
Поддршка: 070.360.730

24/7 достапни секаде

Online и Offline
Skopje, Macedonia

//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png