Секогаш истражуваме нови видови на комуникација и пристап кон своите клиенти
Кои сме ние

Ние сме тим на професионалци од Скопје кои имаат големо искуство во работењето со современите мултимедиски и медиумски системи.

Што правиме ние

Ова е мултимедијален центар кој реализира проекти во следните области: Продукција (електронска, аудио, мултимедија), Маркетинг и Едукација.

Зошто го правиме сето ова

Со реализација на нашите проекти отвораме нов пристап (медиум) во информирањето за актуелните случувања и придонес кон оформувањето на сопствениот став за она што не опкружува.

Team

  • tir
  • tir