Маркетинг

Користиме стратешки маркетинг тактики кои се покажале дека успеваат.

Развој

Покрај готови веб дизајни, користиме и современи програмски алатки.

Веб дизајн

Моќен веб дизајн којшто ќе ве истакне помеѓу вашите најголеми конкуренти.

SEO оптимизација

Оптимизација на веб страната е наш приоритет при изработка на истата.

Електронска трговија – Ecommerce

Создаваме електронска продавница користејќи модуларна платформа.

Брендирање

Солидна бренд стратегија и лого помага во препознавање на твојот производ.

Стратегија

Стратегија

Ќе ја анализираме твојата конкуренција и целен аудиториум. Откриваме што функционира во твојата online индустрија и потоа дизајнираме веб страна.

Дизајн

Дизајн

Избор на бои, изглед, концепт и стил. Ќе го оживееме твојт бренд на Интернет, креирајќи врвен дизјан, уникатен и создаден само за тебе.

Развој

Развој

Твоите идеи ќе ги претвориме во реалност. Додека работиме на товјата веб страна, истата ќе биде поставена на сервер достапен и на тебе. Така ќе може да го следиш процсот во „живо“.

Поддршка

Поддршка

Во овој чекор одиме во „живо“. Дизајн, маркетинг и одржување - ќе може да те следиме во секој чекор додека твојата веб страна живее на Интернет.

//vebstrana.com/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line2.png

ВЕБ ПАКЕТИ

Landing страница

Веб страна со 1 страница

За конкретна маркетинг цел: продажба, наградна игра, и сл.)

Без лимити за слики, текстови, видеа. Без лимит за големина.

Вие ни давате информации за планираната акција, ние создаваме веб страница која носи до целта (нови купувачи, онлајн продажба на производ, наградна игра)

Достапни ви се и наши ресурси за пишување текстови, фотографии (фотографирање и обработка), видеа (снимање и продукција).

Сите потребни додатоци за маркетинг цели се вклучени: FB pixel, GA, Bing, LinkedIn pixel и сл.)

За маркетинг агенции: ние сме вашиот дигитален партнер.

За компании: ние сме вашата дигитална маркетинг агенција

Веб презентација

Веб страна за целосно претставување на вашиот бизнис

Со неограничен број на страници, фотографии, текстови, видеа, формулари.

Доколку немате свои материјали, ние ги креираме за вас - оригинални или преземени од други.

Цена за изработка: еднократен трошок

Цена за одржување: по договор

Цена за хостинг: по договор

Опција: водење на дигитален маркетинг на ваши профили на Facebook и Instagram

Опција: емаил маркетинг - продажба и комуникација со постоечки и нови купувачи

Веб продавница

Веб продавница

Со неограничен број на производи и категории на производи

Поврзана со македонски или странски payment gateway-и (Casys, NLB, HalkBank, Paypal, Stripe, и др.)

Опција: стратегија за започнување и развој на онлајн продажба

Опција: водење на дигитален маркетинг на ваши профили на Facebook и Instagram

Опција: емаил маркетинг - продажба и комуникација со постоечки и нови купувачи