Влатко

Веб Дизајнер

Влатко е еден од основачите на првата македонска екстранет мрежа – “PlugIn” (1997), член на здружението “Здружение за развој на информатичката култура”, пишува текстови за неколку компјутерски и еколошки списанија, во неделникот “Капитал” излегуваат негови написи на темата “Интернет и како да се заработи на него”, веб мастер е на повеќе веб страници и беше во тимот кој го започна издавањето на компјутерското списание “PlugIn”. Како член на Еколошкиот Прес Центар, асоцијација на еколошки новинари, во изминативе две години работеше на создавање на Регионална новинарска мрежа на Интернет и на повеќе други проекти.

Активно учествува во осмислувањето и реализацијата на идејниот концепт за списанието “An outlook of New Zealand and Australia”, успешно реализира неколку рекламно-продажни стратегии и имплементира повеќе нови маркетиншки техники.

Денес тој работи како компјутерски консултант и проект менаџер во „Авизо МЦ“. Тој е специјалист за Интернет Мрежи, Веб Дизајн, Компјутерски Мрежни Системи и Електронска Трговија (E-Commerce). Покрај ова преку практичната обука за имплементација и користење на софтверскиот пакет Primavera Project Planner 3E, тој е сертифициран за администратор на овој програмски пакет.

Vlatko’s passion for technology and innovations along with the huge experience way back since the 90’s with participance in many projects in the country related with telecommunications, data communications and technological equipment, gave him the primate highly accomplished and recognized expert in project management in the IT industry. Being Co-author of First Macedonian Extranet, “Macedonia on Internet” , Computer and internet articles and participant in numerous workshop dedicated to entrepreneurship development in R.Macedonia, made the ideal conditions to establish Goridan Systems way back in 2010 together with Toni Bacvarovski alongside. The entrepreneur spirit and enthusiasm combined with the tremendous experience and background in the industry created the picture that our service recipients have for Goridan Systems today.

Biography:

Boudin leberkas jowl t-bone beef filet mignon. Beef hamburger rump drumstick, ham hock doner kielbasa salami short ribs tri-tip pork belly flank pancetta ribs turkey pork. Hamburger prosciutto beef rump alcatra pork strip steak. Pork belly short loin turkey ball tip flank salami meatball leberkas bacon bresaola salami meatloaf picanha doner kielbasa.

Professional Life:

Sausage tail sirloin kielbasa. Short ribs salami alcatra flank pork belly. Sausage pork loin doner meatball, hamburger andouille venison beef ribs pig turkey.Ball tip shankle boudin ribeye.

Веб Дизајн

90%

Дизајн / Мобилни уреди

88%

Email Design + Integration

87%

UI / UX Expertise

82%

Работиме активно на реализација на производи и проекти, соработуваме со повеќе реномирани компании и институции од различни земји и дејности.

„Секогаш ќе истражуваме нови видови на комуникација и пристап кон своите клиенти. Во овој миг, најмногу време му посветуваме на електронското издаваштво и како такво се обидуваме да го имплементираме во нашето секојдневје. Наша цел е она што се нарекува електронска комуникација и информирање да го донесеме во вашето секојдневје и направиме тоа да стане неизоставен дел на вашиот ден.“

Современиот начин на деловно работење налага користење на современ начин за презентација, промоција и рекламирање.